Информирай се.Вдъхновявай се.Ангажирай се.

📌📌 Advantage Hers е глобална кампания, за мечтите, усилията, трудностите и победите на жените с ревматологични заболявания. Вдъхновена от опита на тенис звездата Каролин Возняцки, която на върха на спортната си кариера е диагностицирана с ревматоиден артрит, #AdvantageHers предоставя инструментите, които ще ви помогнат да изградите свой собствен план за лечение и управление („план за игра“) в колаборация с лекуващия ви лекар, както и да поемете по-активна роля в своето възстановяване.

Трибуна на победите, на несломимия женски дух и вярата в собствените способностите.Искрено вярвам, че историите за увенчаните с успех усилия, които може да генерираме всички ние, биха имали небивал отзвук и ще повлияят положително безброй съдби.

Казвам се Жанета Черпокова и съм пациент със системен лупус.Лупусът е хронично възпалително, автоимунно заболяване, което може да засегне всеки един орган или система в организма.Най – общо казано имунната система атакува собствената съединителна тъкан.

📌📌 Освен пациент с автоимунно заболяване, аз съм горда майка, уверена жена с безброй идеи и планове за бъдещи професионални успехи.
Основател съм на Института за Здравни Активности и Технологии.
Занимавам се с това, което ми носи удовлетвоение и вдъхновение, а именно ежедневният контакт с пациенти.Подготвям и реализирам доброволчески проекти в областта на здравните грижи. Мой приоритет са социалната интеграция, личностна и трудова реализация и изява в различните сфери на обществения живот на младежи и възрастни в неравностойно положение.
Подготвям обучения за личностно развитие и планирам своята реализация в областта на медиацията.

https://www.facebook.com/1059890482/videos/10222067560332272/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.